Műanyag ereszcsatornák

Műanyag ereszcsatornák

Tökéletes tetővízelvezetés

A Marley ereszcsatorna-rendszerek kifinomult, professzionális megoldások a tetővízelvezetéshez – kiváló minőség, megfizethető, könnyen telepíthető. A Marley ereszcsatornák biztonságos és megbízható védelmet nyújtanak a falaknak és az alapoknak az esővíz ellen. A műanyag rendszerek biztonságosan ragaszthatók vagy egyszerűen bedughatók. Az olyan erőteljes részletek, mint a bütykös horonyrendszer vagy az állítható ereszcsatorna vasak megkönnyítik a telepítést és garantálják a legjobb eredményt. A Marley ereszcsatornák élettartama akár 50 év, és 10 év garanciát vállalunk többek között az ütésállóságra, valamint az időjárási és környezeti hatásokkal szembeni ellenállásra  .


Félkör alakú ereszcsatorna RG 150/125/100

Félkör alakú ereszcsatorna-rendszer családi házakhoz és nagy kocsibeállókhoz vagy garázsokhoz akár 159 m² tetőterülettel. Az ereszcsatornák biztonságosan be vannak helyezve, és a Marley ereszcsatorna-tartók széles választékát kínálja a tetőhöz való rögzítéshez. Külön előnye a bütykös-horony rendszer: Ez a csatlakozás lehetővé teszi a tágulást hőmérséklet-ingadozások esetén - így az ereszcsatorna stabil és tartósan tömített marad!


Félkör alakú ereszcsatorna RG 75

Professzionális ereszcsatorna kis tetőfelületekhez: Akár 25 m² alapterületű tetőfelületekhez - pl.: kocsibeállók, garázsok és erkélyek, kerti és hétvégi házak. Az RG 75 letisztult dizájnjával nyűgöz le: a fúvóka, az összekötő héj és a sarkok belső tömítéssel rendelkeznek, a lágy átmenetekkel ellátott ejtőcsőrendszer elegáns kialakítása pedig különösen jól harmonizál a félkör alakú ereszcsatornákkal.


HERMIEL SHOP