Marley termékek

Marley termékek

Erre lehet építeni!

A Marley a minőséget képviseli. Termékeink kiváló minőségű anyagokkal, gondos feldolgozással és modern dizájnnal meggyőznek. Megfelelnek az országspecifikus követelményeknek és előírásoknak, és minden nagyobb vaskereskedésben megtalálhatók. A barkácsolásnak szórakoztatónak kell lennie – ez az ígéretünk, és elköteleztük magunkat ennek érdekében. Számos terület járul hozzá minőségi szabványaink biztosításához és továbbfejlesztéséhez:

A Marley garancia feltételei:

  • 10 év garancia az ereszcsatornákra és elemekre
  • 10 év garancia az AquaStec ivóvízrendszerre
  • 3 vagy 5 év garancia a ventilátorokra
  • 10 év garancia a Marley mosogatókra

Ahol Marley van rajta, ott a minőség

A Marley kiterjedt garanciát ad a különösen hosszú élettartamot igénylő cikkekre – akár 25 év garanciával!

A tesztelt alapanyagok, a feldolgozás során végzett nagyfokú odafigyelés és a szigorú belső és külső minőségellenőrzés biztosítja az eredményt.

A Marley garanciák a bizonyítékok!

A Marley ereszcsatornákat Németországban gyártják

A minőségi alapanyagok rendszeres ellenőrzésétől az egyes gyártási lépéseken át a termékek időjárásálló állomáson vagy laboratóriumban történő tartóssági vizsgálatáig. A Marley ereszcsatornák mércét állítanak fel az illeszkedés pontossága, a tartósság és a minőség tekintetében - garanciával!

 

 

A Marley Németország a következők szerint tanúsított:

  • ISO 9001, ez a tanúsítás tartósan biztosítja a munkafolyamatok és termékek minőségét.
  • ISO 14001, ezzel a környezetirányítási rendszerrel megteremtjük az alapot a folyamatos és ellenőrizhető fejlesztési folyamathoz környezetgazdálkodásunkban.Csökkentjük a kibocsátást, a hulladékot és a szennyvizet, kíméljük a természeti erőforrásokat és elősegítjük munkatársaink környezettudatos magatartását.
  • Az ISO 50001 szerint ez a tanúsítvány arra kötelez bennünket, hogy olyan rendszereket és folyamatokat állítsunk fel, amelyek az energiával kapcsolatos teljesítmény – energiahatékonyság, energiafelhasználás és energiafogyasztás – javításához szükségesek.
  • Jövőorientált vállalatként számunkra is fontos munkatársaink jóléte. Az ISO 45001 (munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi irányítási rendszer) szerinti sikeres tanúsítás bizonyítja, hogy megfelelünk a munkavédelmi, munkahelyi egészségvédelmi és baleset-megelőzési szabványoknak, és ezzel eleget teszünk gondossági kötelezettségünknek és példakép funkciónknak.

Rendszertanúsítványainkon túl nagy jelentőséget tulajdonítunk termékeink jóváhagyásának, beszállítóink rendszertanúsításainak aktualitásának is.

Marley: Egyre jobban

„Valaki erre gondolt.” Ez a mondat nagy dicséret a Marley dolgozóinak, mert nagyon fontos számunkra termékeink folyamatos továbbfejlesztése. Folyamatosan keressük az intelligens technológiákat, letisztult részleteket, átfogó megoldásokat. Válaszokat dolgozunk ki arra a kérdésre, hogy mi teszi még könnyebbé az összeszerelést a barkácsolók számára, hogyan javíthatunk a termékek dizájnján, illetve hogyan vehetjük fel az új trendeket. Az eredmény meggyőző termékek és megoldások. 

DIY szórakozás

Szeretnénk lenyűgözni a Marley termékekkel: vasboltban történő vásárláskor, összeszereléskor, használat közben, sőt évekkel később is, amikor a megbízhatóság bebizonyosodik.

A Marley a lehető legjobb megoldást kínálja minden projekthez, és olyan rendszereket kínál, amelyeket a végsőkig átgondoltak – egészen az ingatlanvonalig egymásba kapcsolva, és a legapróbb részletekig működőképesek. Összeszerelése pedig olyan egyszerű, hogy egyszerűen szórakoztató – az első lépéstől a látható sikerig.

Termékkínálatunkban hangsúlyos szerepet kapnak a háztartási axiál kisventilátorok, légtechnikai csövek és idomaik, szervizajtók, rácsok. Partneri kapcsolatainkra jellemző a gördülékeny, lendületes együttműködés.

Termékeink:

1. Szervízajtók

Könnyű hozzáférés a gáz- vagy a vízvezetékhez, a fürdőszoba, a toalett és más helyiségek belső terének megóvása mellett. Az ilyen esetekben az ideális és praktikus megoldás a szervízajtó, amely gipszkartonba, aknákba és lichthofba is elhelyezhető.

hermiel.hu oldalon különféle kivitelezésű, méretű és anyagú szervízajtók találhatók. Műanyag egy- és kétajtós, fém fogantyúval vagy anélkül, vagy szinte láthatatlan, csempék alá elhelyezhető szervízajtó áll rendelkezésre. 

2. Szellőzőrácsok

Legyen szó elszívásról vagy befúvásról, szellőzőrácsokra mindkét esetben szükség van. A levegőt átereszti, de más egyebet nem. Optimális falra, mennyezetre és bonyolult szellőzőberendezések befejező elemeként is.

Különböző szellőzőrácsok széles választékban, az hermiel.hu kínálatában Pl.: PVC csövekbe való szellőzőrácsok, spirálkorcolt csövekbe való szellőzőrácsok, valamint műanyag és fém szellőzőrácsok gravitációs zsaluval.

De itt még messzemenőleg nincs vége. Szellőzőrácsok sokkal nagyobb térházát tekintheti meg lentebb.

3. Aluflex rendszer

Az Aludflex szellőző rendszer egy új hatékony módszerrel szállítja  a levegőt a  légtechnikai egység és szellőzőrendszer között, úgy hogy közben hatékonyan kombinálhtó a hagyományos műanyag és fém csövek előnyeivel. Mindezek mellett ez a rendszer redkívül összetett és kifinomult, amely nagyon könnyen szerelhető akár a legösszetettebb és legnehezebben hozzáférhető helyeken is.

4. PULSAR - fürdőszobai ventilátorok
FŐBB JELLEMZŐI:
• Szuper gazdaságos EC motor
• Kényelmes használat a START DELAY funkciónak köszönhetően
• Hat előlap három méretben
• Csendes működés - akár 24 dB
• Magas statikus nyomás
• 7 év garancia

A jól működő szellőzőrendszer kiépítése és megfelelő szellőzőrács kiválasztása időnként kihívást jelenthet. Tudástárunk szolgálatára áll az összes szükséges információval. 

Lépjen kapcsolatba velünk
A HERMIEL legfontosabb értéke az ügyfelek és az üzleti partnerek. Ezért fontos számunkra a tökéletes kapcsolat köztünk és ügyfeleink között. Bárhol is van, megszervezhetünk egy találkozót értékesítési képviselőnkkel, aki világosan elmagyarázza az HERMIEL szellőzőrendszerek összes előnyét, és kedvező ajánlatot tesz a disztribúció, valamint a kis- vagy nagykereskedelem területén.

 


HERMIEL SHOP