Kádajtók, Szellőzők nagykereskedelme

Szellőzők, Kádajtók nagykereskedelme!

Kérdése van? Hívjon minket! +3670/625-9340

Ügyfélszolgálat: H-P 8-16-ig 

Fém csempézhető szervízajtó 206*256 (kádajtó)
Fém csempézhető szervízajtó 206*256 (kádajtó)
10 775 Ft
ÚJ

Fém csempézhető szervízajtó 206*256 (kádajtó)

Fém csempézhető Szervízajtó

Méret : 206X256 mm

Stabil fehér műanyag keret

Hosszú, perforált és elforgatható falihorgonyokkal 

Horganyzott acéllemezből készült tartólemezzel

Mágnestartó állítható a különböző csempevastagságokhoz.

Rendelhető
10 775 Ft
Mennyiségi kedvezmény
25+  db
-5 %
10 236 Ft/db
Részletek

A Marley csempézhető szervízajtók a speciális konstrukciónak köszönhetően gyakorlatilag láthatatlanok, mégis minden beépítés könnyen hozzáférhető marad.

A hagyományos csempézhető szervízajtók következetes továbbfejlesztése. Mert a Marley csempézhető szervízajtóknak van egy különlegessége: A csempék akár nagyobbak is lehetnek, mint a tartólemez, és túlnyúlhatnak a szélén! Ez azt jelenti, hogy az szervíznyílás nyílás mérete a csempe méretétől függetlenül minimálisra csökkenthető.

A Marley csempézhető szervízajtót egyszerűen be kell ragasztani elölről a falnyílásba csemperagasztóval vagy szilikonnal - nincs szükség fali horgonyokra vagy csavarokra. Ezáltal a Marley csempekeret különösen alkalmas vékony, könnyű panelekbe való beépítésre. A Marley csempekeret minden csempevastagsághoz illeszkedik, időigényes beállítási munka nélkül.

A szerelést követően a felületet a szokásos módon fugázzuk - az ellenőrző nyílás ekkor teljesen láthatatlan, semmi sem szakítja meg a fugamintát és a csempe dekorációt, nincsenek bosszantó és időigényes csempevágások, és a csempézett felület minden tekintetben harmonikus képet nyújt.

Adatok
Cikkszám
068480
Tömeg
650 g/db